Gratis frakt på alle ordrer over 3000 Kr.

Digital Radiokommunikasjon

DMR er en digital kommunikasjonsplattform som leverer sikkerhetsfordeler og arbeidstrygghet til brukerne.  Med digital radiokommunikasjon kan du overføre både tale og data. Dette gir en stor fleksibilitet. Analog radiokommunikasjon vil , etter vår mening, bli faset ut til fordel for DMR.  Ta kontakt med oss for en hyggelig radioprat.

 

Med bred kompetanse, kunnskap og erfaring innenfor alle områder innen digital radiokommunikasjon, er vi en sikker leverandør for alle typer samband, enten det er LTE, analog eller digital radiokommunikasjon. Våre ansatte har sine dedikerte fagfelt som tilsammen gjør at vi kan tilby de beste sambandsløsninger på markdet slik at du som kunde kan være trygg på en god gjennomføring og et godt sluttresultat.  Vi er radioamatører og kan digital radiokommunikasjon.
Merkenavn innen digital radiokommunikasjon vi satser på er Raycom DMR Radio, ENTEL DMR Radio, Excera DMR Radio og Hytera DMR Radio.  Er også behjelpelig med å skaffe Motorola og ICOM.
Raycom AS holder til i Lodderfjord utenfor Bergen. Vi sender varer i hele Norge, og til utlandet. Egen servicebil til salg og service av antenner, repeater, koakskabel, plugg osv.

Content

Custom Left Slide Out

You can add any content here, text, images, etc.your alt text here