Velkommen til Digitalk – fremtidens radiokommunikasjon

Nå kan du enkelt kommunisere med arbeidskolleger, venner og kjente over wifi/4G – mobilnettet. Glem rekkevidde angst. 3G/4G mobilsignaler er så og si dekket over hele Norge.

Du har signaler i hus og hytter, på landeveien, i tuneller og langs kysten innaskjær. Der Telenor, Telia og ICE har dekning, kan du snakke i Digitalk. Kort fortalt. Så lenge det er wifi og mobildekning, uansett hvor du er i verden, ja da kan du snakke i Digitalk.

Hvem kan bruke Digitalk ? Absolutt alle kan det. Særlig næringer som langtransport, ledebil, veiarbed, vekter, politi, forsvar, entreprenørm skole, barnehage osv. ALLE !! Digitalk er nødnett Light. Digitalk benytter AES 256 kryptering på server.

Vi har server i Norge, som igjen betyr meget god hastighet og sikkerhet. Det er bare Digitalk som har server i Norge. Digitalk har norske eiere og programvare. Vi er ikke avhengig av tredjepart i utlandet.

Du trenger ikke å kjøpe ny POC radio.  Vi lar deg benytte din egen mobiltelefon om ønskelig. Selvsagt kan du også kjøpe POC radio, med eller uten display av oss.  Har også tilbehør som passer, slik som monofon, security sett osv.

For å benytte Digitalk må du laste ned en APP som installeres på din mobiltelefon.  Dette er et abonnement som betales per mnd / halvår eller årlig.  Etableringskostnad per radio kr. 290.- + mva

Et sentralbord / Dispatch kr. 620.- + mva / mnd.

Sentralbordet har ved hjelp av Norgeskartet full oversikt hvor alle brukerne er til enhver tid.  F.eks jobber du som vekter / bussjåfør / politi / militær kan sentralbord kontakte deg direkte og be deg om å gå der og der. Sentralbordet kan snakke til en og en, til alle, eller til egendefinert gruppe

Per bruker FRA kr. 60.- + mva / mnd – årlig abonnement.

Teknisk support på lokasjon kr. 1400.- + mva / time.  Kjøregodtgjørelse etc. kommer i tillegg.

Kontakt oss i dag.