Gratis frakt på alle ordrer over 3000 Kr.

Omtaler  [more]

There are currently no product reviews.

Digitalk

 

Velkommen til Digitalk - fremtidens radiokommunikasjon

 

 

Digitalk AS introduserer den nye digitale radiokommunikasjon ved hjelp av wifi og mobilnettet. Glem walkie talkie og lukket nett, enten det er 27 MHz, VHF eller UHF. Glem rekkevidde angst. 3G/4G mobilsignaler er så og si dekket over hele Norge. Du har signaler i hus og hytter, på landeveien, i tuneller og langs kysten innaskjær. Der Telenor og Telia har dekning, kan du snakke i Digitalk. Kort fortalt. Så lenge det er wifi og mobildekning, uansett hvor du er i verden, ja da kan du snakke i Digitalk.

 

 

 

Er du i transportbransjen og er avhengig av å se hvor bilene befinner seg. Digitalk tilbyr GPS sporing i sanntid. Følg bilens bevegelser og hastighet. Når dagen er over kan du sjekke hvor bilene har vært. Alt er dokumentert på server.

 

 

Er du i vekterbransjen, ja da er også Digitalk noe for deg. Med Digitalk kan du snakke til en og en, til en gruppe, eller til alle sammen. Egen overfallsalarm med GPS sporing. Velg hvem som skal få motta alarm. Alle vil kunne få opp kart med navn og nummer på skjerm. Om ikke det var nok. Digitalk tilbyr LIVE videofilming. Den ansatte kan filme der de går, hvem som overfaller vedkommende, og/eller kan dokumentere hvor de har vært. Videofilm blir lagret på server.

 

 

Digitalk tilbyr også Dispatch eller en sentral om du vil. Dette kan være på en laptop eller stasjonær PC. Her får du full oversikt over alle brukerne. Gi tilgang til brukere, sjekke samtale logger, sjekke video logger osv.

 

 

Selv om Digitalk er fremtidens radiokommunikasjon vil du kunne fremdeles benytte analog eller digitale ICOM, Hytera, Motorola, Yaesu, Raycom, Kenwood, Zodiac, og andre PMR radioer sammen med Digitalk. Ved hjelp av en radio Gateway RoIP som sømløs syr alt sammen. Se bilder. Vær på en annen side av landet mens du snakker med de gamle PMR radioene gjennom Digitalk.

 

 

 

Bruk eksisterende IP Infrastruktur (LAN, WAN eller VPN)

 

 

 

Radio over IP gir en kostnadseffektiv måte å koble sammen radiosystemer og operatører sammen. Det er en teknologi som forbedrer og legger til verdi for radiokommunikasjonsnettverk.
Fordelene ved Radio over IP kan enkelt oppnås på eksisterende analoge nettverk gjennom bruk av IP-gateways som IPR-området for Analog eller DRG-rekkevidde for Digital.

 

 

 

 

 

Digitalk er nødnett Light. Digitalk benytter AES 256 kryptering på server. Vi har server i Norge, som igjen betyr meget god hastighet og sikkerhet. Det er bare Digitalk som har server i Norge. Konkurrenter bruker server i andre europeiske land, sågar i Kina.  Har du fått pristilbud av andre - spør hvor server er lokalisert.

 

 

 

Foreninger og lag, hoteller, flyplasser, industri og anlegg, oppdrettsnæring, politi og Forsvar, taxi, media bransjen, og mange fler. Alle kan bruke Digitalk.

 

 

Kontakt oss i dag for å få vite mer hvordan vi kan hjelpe deg og ditt firma.